Halloween-Nattdisco


Hallo!

Nattdicoen var drit fet. Alle stor koste seg, vi så på skrekkfilm, hadde mange creepy konkurranser, noen sov og andre var oppe hele natten. Mange gamea COD MW2 på den nye 42 tommeren, andre dansa til de nesten sovnet på dansegulvet. Som dere sikkert har fått med dere har strippestangen kommet opp igjen. Noen i styret sovnet på fryseboksen og andre sov på fete madrasser i gymsalen. Vi solgte masse red-bull pluss att vi delte ut red-bull i konkurransene. Hadde en drit bra konkurranse der 4 personer skulle ta på seg dypfryste sokker og vanter, det lå inne i en slags stor isbit også skulle de få det løst, det klarte de ikke på egenhånd så de måtte bruke varmt vann for å tine det ned. Marcus og Adrian hadde morra di battle, selvfølgelig vant marcus. Vis noen er sugen på å utfordre Marcus neste gang, er det bare å gi gass! Vi gratulerer Marcus som ny i styret i går.

Noen var utrolig slitene, i mens andre var utrolig overtrøtte. Men vi har en diskusjon på å om vi skal kjøpe xbox 360 eller fortsette å ha playstation 3?  Vi er sugene på å lage en online konto som vi kan få  prestige i COD på kariåsen kontoen. Vi har lyst til å bli best på COD, å trenger selvfølgelig mye hjelp. Send oss argumenter på facebook, blogg eller mail. Gjør du det er du med i en trekningen av en premie, denne tilbakemeldingen må være serriøst ikke sånn att playstation suger osv osv.

Det var beinhardt å rydde etter alle sammen klokken 08.00 om morgenen når vi nesten ikke hadde sovet, så prøv ikke dette hjemme. håper dere storkoste dere, håper så mange som mulig kommer på ladies night. Husk gratis for jentene. Btw håper dere koste dere!

img_6912

img_6929

img_6914

img_6915

img_6952

img_6856

img_6898

img_6940

img_6933

img_6871

img_6877

img_6874