Styret


Kariåsen Ungdomsklubb har et stort styre.

Styrets sammensettning er som følger :

Selv om vi er et stort styre, der alle har like mye de skal ha sagt.
Er vi alikevel i praksis delt inn i et voksen,- og ungdomsstyre.
Ungdommene er i alderen 13-16 år, fordelt nokså gjevnt fra 8.-10.trinn i Ungdomskolen.
Vi forsøker å ha ca 10-12 ungdommer fordelt sånn ca halvparten
gutter og jenter. 
Den «voksne» delen av styret består stort sett av foreldre som har tid og lyst til å være med på å lage en kul ungdomsklubb.

Det er Ungdommene som kommer med alle de flotte ideene og som i stor grad bestemmer hva vi skal gjøre på klubbkveldene våre.
Så er det opp til de voksne å hjelpe til slik at det hele lar seg gjennomføre.
Det er jo dessuten de voksne som ordner med alt sånn kjedelig som økonomi osv.

Vi har 2 møter i løpet av skoleåret som vi kaller KICK OFF der bestemmer vi alt, hva vi skal gjøre, hvordan vi skal gjøre det, innkjøp av f.eks lydanlegg, planlegging og gjennomføring av driften til kariåsen ungdomsklubb.
I 2013 hadde vi 2 kick offs:_
Et i London med besøk på tidenes kuleste DJ shop i Camden hvor vi hentet masse inspirasjon, samt at vi fikk snekret sammen en kjempe god plan for våren og sommeren.
Og et kick off på Kværnstua her i Sandefjord, hvor målet var å bli godt kjent med de nye styremdlemmene, lære litt om kommunikasjon og selvfølgelig planlegge hele høsten.
I Januar 2014 dro vi på Kick off til Tenerife, hvor vi nok en gang fikk planlagt en fantastisk vår sessong.
Vi fikk besøkt Sjømannskirken, hvor vi traff «super`n» (kjent fra Tangeruddampen og Berserk), vi brukte også en del tid på å finne ut av hvordan ungdomsarbeid gjøres i andre land og hva ungdommen tilbys andre steder.

Styret «jobber» hver klubbkveld. Vi har forskjellige oppgaver som kiosk, inngang, diskotek osv.
Etter hver 5 gang får ungdommene et sentrumsgavekort :).
De reiser også på diverse kurs og leirer. I 2010 og 2011 og 2013 deltok de på Splash Camp i Arendal, se www.frilynt.no. Ungdommene i styret har også deltatt på to stk Lederkurs i regi av Frilynt.
Litt frynsegoder skal man ha om man gjør en jobb, derfor får ungdommene som sitter i styret alle turene vi er på Gratis, eller til sterkt redusert pris, det er jo greit å ta med seg.
I 2011 vant vi Barne og Ungdomsprisen.

Dersom du synes dette høres interressant ut og kunne tenke deg en «karriere» i vårt ungdomsstyre, så send oss en mail:. Vi vil at du skal skrive litt om deg selv, hva kan du tilføre ungdomsklubben, noe du er spesielt god på, interesser osv.
Med andre ord: HVORFOR SKAL VI VELGE AKKUAT DEG?

post@kariasenungdomsklubb.no

Vi trenger også flere energiske foreldre, har du en sånn hjemme, ta kontakt med oss:)